OVERZICHT VAN WAT 'ONDER DIËTISTEN' TE BIEDEN HEEFT

Video's

In de video’s van ‘Onder Diëtisten’ gaan we dieper in op actuele thema’s binnen de voedings- en dieetkunde. Verschillende experts vertellen – vanuit hun ervaring – meer over hun vakdomein en helpen je op weg om je patiënten nog gerichter te begeleiden.


Regelmatig verschijnen er nieuwe video’s op het platform over nieuwe thema’s en met nieuwe experts! Niets missen? Schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Wanneer er een nieuwe video is bijgekomen, krijg je een bericht in je mailbox.

Tools

Op zoek naar handige, ondersteunende tools om samen met je patiënten te gebruiken? Onze experten hebben vanuit hun praktijk documenten aangereikt waar jij mee aan de slag kan.

Infofiches

Wist je dat kiwi’s een tekort aan voeding tijdens de zwangerschap helpen voorkomen? Interessant zijn voor kinderen in de groei? En de symptomen bij patiënten met spijsverteringsproblemen kunnen verlichten? In deze fiches vertellen we je er alles over!

Honger naar meer infofiches over kiwi’s? We voegen binnenkort nieuwe fiches toe! Wil je als eerste te weten komen wanneer er nieuwe info online staat? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een bericht in je mailbox.